Αίθριο αναμένεται γενικά το σκηνικό του καιρού, με λίγες αραιές νεφώσεις να σημειώνεται το Σαββατοκύριακο σε ολόκληρη τη χώρα. Την Κυριακή  θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 Μποφόρ.

Για σήμερα, Σάββατο, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν και τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα δυτικοί εντάσεως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αλλά γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη  Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα  βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Κυριακή αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή άνοδο. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν νεφώσεις, ενώ τη νύχτα στην Κρήτη ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 Μποφόρ.