Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 20χρονης αλλοδαπής και σωματεμπορίας στην Αργολίδα, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Νωρίς το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, δύο 24χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων και σωματεμπορία.

Την Πέμπτη (24-11-2011) περιήλθε στις ελληνικές Αρχές έγγραφο των βουλγαρικών Αρχών, σύμφωνα με το οποίο, 24χρονος Βούλγαρος, μετέφερε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μία 20χρονη ομοεθνή του, με διανοητική αναπηρία, με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε σήμερα αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ακόμα ένας συνομήλικος ομοεθνής του.

Οι συλληφθέντες, επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο μετέφεραν την 20χρονη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι 24χρονοι, από τον Οκτώβριο του 2011, κατακρατούσαν παρά τη θέλησή τους, κλειδωμένες σε σπίτι στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, την 20χρονη και άλλες δύο γυναίκες ομοεθνείς τους, αναγκάζοντας τες να εκδίδονται, αντί χρηματικού ποσού.

Με μέριμνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου παρασχέθηκε στην 20χρονη υγειονομική περίθαλψη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Οι δύο νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: naftemporiki.gr