Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε από ομάδα σκιέρ σε δύσβατη περιοχή στα Λιβαδιώτικα Όρη. Η ομάδα που πήγε για σκι σήμερα το πρωί, ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου στις 12 περίπου το μεσημέρι ότι μέσα στα χιόνια στη θέση Λάκκος Μυγερού βρίσκεται ένα άνδρας και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ορειβάτη από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση διήρκησε αρκετές ώρες, καθώς δεν ήταν εύκολο να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Όταν κατάφεραν να τον προσεγγίσουν διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κρίνοντας από την κατάσταση του σώματός του, πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος.

Πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας 55 ετών, ο οποίος είχε πάει σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή με έναν φίλο του για να κάνουν σκι. Πιθανότατα ανέβηκε σε μεγάλο ύψος, προκειμένου να ξεκινήσει και δυστυχώς η κατάβαση του είχε τραγική κατάληξη.
 

πηγή: goodnet.gr