Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 29χρονου , υπαλλήλου εταιρείας Security, που διαπράχθηκε την στις 14 Αυγούστου  στο 4ο χλμ του παράδρομου της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα (θέση Σκάρπα, στο ρεύμα προς Κόρινθο) αλλά  και η ληστεία που διαπράχθηκε μια ώρα μετά στα διόδια της Αττικής Οδού στο Ρουπάκι Ασπροπύργου.
Δράστες είναι δύο Ελληνες , ηλικίας 31 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν τις πράξεις τους με λεπτομέρειες, αναφέροντας σαν κίνητρο του εγκλήματος τη ληστεία. Τον σκότωσαν για να του πάρουν το αυτοκίνητο του και να προχωρήσουν μετά σε ληστεία σε διόδια. Στο 4ο χλμ. της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα στον παράδρομο που οδηγεί προς Ελευσίνα εντόπισαν οι αστυνομικοί το πτώμα του 29 χρονου. Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί τουλάχιστον δύο σφαίρες στο σώμα του.

Οι  δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα της εταιρείας φύλαξης πλησίασαν έναν από τους υπαλλήλους του σταθμού διοδίων στο Ρουπάκι. Με την απειλή όπλων,  αφαίρεσαν από το ταμείο το ποσό των 150 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα φύλαξης, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα.

Λίγη ώρα αργότερα , το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο στη Γέφυρα Ασπροπύργου, κοντά στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ι.Κ.Α.