Στη σύλληψη δύο Γεωργιανών, ηλικίας 21 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι μαζί με συνεργούς τους είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που προέβαινε σε διαρρήξεις οικιών, προχώρησε η αστυνομία.
Λίγο πριν από τη σύλληψή τους οι δύο νεαροί είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.  Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες μαζί με συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που προέβαινε σε διαρρήξεις οικιών, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν στην Ομόνοια και στο Μοναστηράκι.

  Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αγ. Παντελεήμοναδιαπιστώθηκε ότι οι δράστες, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, έχουν διαπράξει συνολικά 16 διαρρήξεις-κλοπές οικιών στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.  Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.