Ο 42χρονος γαμπρός του ιδιοκτήτη εξοχικής κατοικίας στην Αυλίδα Ευβοίας δεν πίστευε στα μάτια του. Το σπίτι ήταν γεμάτο με κλοπιμαία και φυσικά σε κάποιους άρεσε και είχαν αποφασίσει να μένουν εκεί τους τελευταίους μήνες. Λίγο πριν η γυναίκα του είχε δει τον 33χρονο Βούλγαρο να οδηγεί το αυτοκίνητο που της έκλεψαν την προηγούμενη ημέρα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όταν τον συνέλαβε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο 33χρονος της είχε κλέψει ξανά το αυτοκίνητο τον περασμένο μήνα και το είχε αφήσει πάλι στην περιοχή «Μαλαματίνα» του Δήμου Αυλίδας όπου το είχαν βρει τότε.

Τώρα ανακάλυψαν ότι όχι μόνο το έκλεψε για δεύτερη φορά, αλλά έμενε και στο εξοχικό του πατέρα της, το οποίο παρεμπιπτόντως είχε μετατρέψει και σε αποθήκη κλοπιμαίων, αφού είχε αδειάσει όλα τα εξοχικά της περιοχής.

Ο 33χρονος Βούλγαρος, το τελευταίο τρίμηνο, διέπραξε τουλάχιστον έξι (6) κλοπές-διαρρήξεις από τις οποίες είχε αφαιρέσει: επτά (7) τηλεοράσεις, μία (1) ηλεκτρική κουζίνα, ένα (1) πλυντήριο ρούχων, δυο (2) επιτραπέζια ηχοσυστήματα, ένα (1) ηχοσύστημα αυτοκινήτου, δυο (2) φορητά Radio CD, ένα (1) HOME CINEMA, δυο (2) επιτραπέζιες συσκευές αναπαραγωγής DVD, καθώς και άλλες μικροσυσκευές.

Τώρα η αστυνομικοί εξετάζουν και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκεται, ενώ τα περισσότερα από τα κλοπιμαία, που βλέπετε στη φωτογραφία της αστυνομίας, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και παραδόθηκαν σε αυτούς, όπως και το αυτοκίνητο.

Πηγή: lamiareport.gr