Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, στην διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος. Mετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος- ο οποίος να σημειωθεί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας,  ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκαλέσε σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο.

Εκεί ήταν που τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο καθώς ο καφετζής επιτέθηκε στον κατηγορούμενο μόλις τον αντίκρισε και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόλαβε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο, σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν...

Ο δικηγόρος του Σειραγάκη πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του νεαρού καφετζή.

Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα κρατηθεί στο Ηράκλειο απόψε και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί.

Ο 47χρονος πάντως επέμεινε στην θέση του πως δεν υπήρχε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του και πως όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών!


Πηγή: cretalive.gr