Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της διοργανώνει όπως κάθε χρονιά η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Φέτος, ο σκοπός της γιορτής είναι πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικός και με επίκεντρο το παιδί, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «ΕΛΠΙΔΑ».
Για τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό, οι μαθητές, ο σύλλογος γονέων, ο σύλλογος αποφοίτων, και οι άνθρωποι της Ερασμείου σας καλούν να έρθετε και να περάσετε όμορφα μαζί με τους φίλους σας στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στην Κάντζα, την Κυριακή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει για εσάς τα παιδιά της Σχολής μας, θα παρακολουθήσετε θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές του Δημοτικού, διαγωνισμό μπάσκετ, αλλά και τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος polo στο κλειστό κολυμβητήριο.

Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε χειροτεχνήματα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, δωράκια για τις γιορτές και βιβλία που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές, αλλά και να απολαύσετε σπιτικά φαγητά, γλυκά και ιδιαίτερες νοστιμιές. Όλα με την ειδική φροντίδα που απαιτεί ο σκοπός της ενίσχυσης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να περάσουμε μαζί μια ευχάριστη Κυριακή.