Κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή αρχίζουν όλες οι κυρίες να αναρωτιούνται ποιες μπότες θα είναι στη μόδα το 2012 και κατά πόσο οι μπότες που ήδη έχουν μπορούν να φορεθούν. Επίσης, ποιο θα είναι το κατάλληλο ύψος για τη νέα χρονιά και αν θα είναι στη μόδα οι μυτερές ή οι οβάλ.
Το 2012 τα επιτρέπει όλα, σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire! Και όταν λέμε όλα εννοούμε κυριολεκτικά όλα! Όλα τα χρώματα, όλα τα σχέδια, όλα τα τακούνια, όλα τα υλικά κατασκευής. Το θέμα είναι ποιο είναι το κατάλληλο είδος για την γκαρνταρόμπα σας.

Ankle boots: Τα χαμηλά μποτάκια φέτος φαίνεται πως θα αποτελέσουν τα βασικά παπούτσια σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.
Μπορείτε να αγοράσετε όποια σχέδιο και χρώμα θέλετε. Βέβαια, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση καλό θα ήταν να τις δοκιμάσετε και να δείτε κατά πόσο σας ταιριάζουν όχι μόνο στο στιλ σας αλλά και στο πόδι σας. 

Σουέτ μπότες: Οι σουέτ μπότες εμφανίστηκαν πιο δυναμικά το 2010-2011 αλλά επειδή έχουν κερδίσει τις γυναίκες θα παραμείνουν στη μόδα και το 2012 με ποικιλία χρωμάτων, με ιδιαίτερη προτίμηση το γκρι και το μπεζ.

Δερμάτινες μπότες: Οι δερμάτινες μπότες είναι must κάθε χειμώνα. Κι αυτό γιατί μπορείτε να τις συνδυάσετε εύκολα με κάθε σας ντύσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Επιλέξτε τη μπότα που σας ταιριάζει και δώστε άλλον αέρα στο ντύσιμό σας!πηγή: real.gr