Το PowerSpin και το Bowling στη σειρά των MonitorGames και το FlipperDrop και το Ducklings στη σειρά GoLucy, είναι τα τέσσερα νέα παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να επιλέγουν από την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, όσοι επισκέπτονται τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ.
 Το PowerSpin είναι τροχός, που σε κάθε περιστροφή του, ο σταθερός δείκτης ορίζει έναν νικητήριο αριθμό. Ο τροχός περιέχει 24 αριθμούς χωρισμένους σε 5 ζώνες διαφορετικού χρώματος και με διαφορετικό πλήθος αριθμών. Ο παίκτης μπορεί να συμπληρώσει το ειδικό κουπόνι επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού ή και συνδυαστικά, προβλέποντας τον νικητήριο αριθμό, τη ζώνη ή τις δύο ζώνες που θα περιέχουν τον νικητήριο αριθμό και τον λήγοντα του νικητήριου αριθμού. 

Το παιχνίδι Bowling, προσφέρεται πλέον και στις οθόνες των πρακτορείων. Ο αγώνας Bowling είναι μεταξύ δύο παικτών, όπου ο καθένας έχει δύο ευκαιρίες, ώστε να ρίξει τις 10 κορύνες. Αν ρίξει και τις 10 κορύνες με την πρώτη βολή έχει κάνει Strike, ενώ αν τα καταφέρει με τη δεύτερη έχει κάνει Spare. Στη συνέχεια ακολουθεί και ο δεύτερος παίκτης. 

Το FlipperDrop είναι βασισμένο στο γνωστό παιχνίδι φλιπεράκι. Ο στόχος του παίκτη είναι να προβλέψει τα σημεία που θα χτυπήσουν οι μπάλες ή και τις τρύπες/οπές που θα καταλήξουν. Όπως και στα άλλα παιχνίδια GOLUCKY (Balloons, Goal, CrazyBingo), το ελάχιστο κόστος συμμετοχής είναι 0,10 ευρώ ενώ ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει με τη μέγιστη αξία των 2 ευρώ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του.

Το Ducklings είναι ένα εικονικό παιχνίδι «άμεσης κλήρωσης», το οποίο εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον λούνα Παρκ, όπου ο παίκτης στοχεύει τις πάπιες στην οθόνη, ώστε να αποκαλυφθούν οι νικητήριοι αριθμοί. Ο παίκτης εισάγει τη νέα κάρτα παίκτη της ΟΠΑΠ και επιλέγει το παιχνίδι Ducklings. Διαλέγει 6 αριθμούς από τους 60 ενώ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την τυχαία επιλογή αριθμών από το σύστημα και την αξία του στοιχήματος. Ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει ποντάροντας μέχρι 1 ευρώ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του.
TAGS