Δύο παιδιά οικογενειών οικονομικών μεταναστών ήταν εκείνα που άνοιξαν τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη. Σύμφωνα με το cretalive.gr παρά το γεγονός ότι οι ανήλικοι δεν ήταν ντόπιοι, είχαν το θάρρος - με τη βοήθεια των οικογενειών τους- πριν από περίπου ένα χρόνο και πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον προπονητή τους, αναφέροντας ότι είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα παιδιά μόνα τους αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία αφού πήραν την έγκριση από τους γονείς τους, τους οποίους είχαν ενημερώσει για ανάρμοστη συμπεριφορά του 47χρονου.
Φαίνεται μάλιστα ότι ο 47χρονος παρά την επιθυμία του να τα «μυήσει», δεν τα κατάφερε, καθώς η «τεχνική» του ξένισε τους δύο ανήλικους αθλητές, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν!

Οι καταθέσεις των δύο παιδιών αντιμετωπίστηκαν εξ αρχής με μεγάλη σοβαρότητα από την Αστυνομία που προσπάθησε να τις κρατήσει απόρρητες ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες. Με βάση τις επίμαχες καταθέσεις άλλωστε σχηματίστηκε η αρχική δικογραφία και ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ρεθύμνου.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη περιλαμβάνει λίστα με 39 ονόματα ανηλίκων.


Πηγή: cretalive.gr