Αρνήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα όπου προσήχθη, ότι απαίτησε χρήματα από νεαρή έγκυο, η 62χρονη γυναικολόγος Διευθύντρια Γυναικολογικής Δημόσιου Νοσοκομείου, η οποία συνελήφθη χθες για δωροδοκία. Η γυναικολόγος φέρεται να υποστήριξε στον Εισαγγελέα ότι είναι θύμα πλεκτάνης και ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα, διαψεύδοντας την 24χρονη έγκυο που κατήγγειλε ότι της ζήτησε 1.300 ευρώ για να υποβληθεί σε καισαρική επέμβαση.

Εναντίον της 62χρονης γυναικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, 24χρονη γυναίκα, η γυναικολόγος απαίτησε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως επιπλέον αμοιβή για την ίδια και τον αναισθησιολόγο που θα συνέδραμε στον τοκετό με καισαρική επέμβαση.

Φέρεται μάλιστα να είπε στην 24χρονη πως αν δεν της έδινε τα χρήματα δεν θα την αναλάμβανε και την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του νοσοκομείου.

Η γιατρός συνελήφθη χθες με προσημειωμένα 1.000 ευρώ που τής παρέδωσε ο σύζυγος της 24χρονης, αφού έγινε ο τοκετός με καισαρική επέμβαση, ποσό που αποτελούσε προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει.

Μετά την παράδοση των χρημάτων αστυνομικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν την 62χρονη.