Παραγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να κάνει προανακριτικές πράξεις και να σχηματίσει δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη για τη μπουνιά που έδωσε ο ιδιοκτήτης του καφενείου των δικαστηρίων στον 47χρονο Νίκο Σειραγάκη, το απόγευμα της Τρίτης - όταν τον είδε να κάθεται στο χώρο αναμονής του δικαστικού μεγάρου περιμένοντας να πάρει το δρόμο για τις φυλακές – έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα goodnet.gr, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Μαρία Δημητριάδου. Η εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία από την αστυνομία, παρότι ο νεαρός καφετζής λίγη ώρα μετά την πράξη του είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού άλλωστε ο κατηγορούμενος – που είχε δεχθεί την επίθεση – δεν είχε ζητήσει την ποινική του δίωξη.

Ο νεαρός υπάλληλος του δικαστικού μεγάρου πήγε λόγω της δουλειάς του την ώρα που βρισκόταν ο Σειραγάκης στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων και όταν τον είδε, όπως είπε και σε δηλώσεις μετά την πράξη του, «θόλωσε», με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει.

Ο 47χρονος έπεσε κάτω με αιμορραγία στη μύτη, ενώ άμεσα οι αστυνομικοί απομάκρυναν το νεαρό, τον οποίο οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος καφετζής είχε ζητήσει και συγνώμη από τους αστυνομικούς, που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν στο χώρο, επειδή τον εμπιστεύονται λόγω της ιδιότητας του.

Σχετικό θέμα:  Προφυλακίστηκε ο 47χρονος παιδεραστής του Ρεθύμνου

Πηγή: goodnet.gr