Σοκάρουν οι μαρτυρίες των αγοριών που έπεσαν θύματα του 47χρονου παιδεραστή, ο οποίος εμφανίζεται αμετανόητος για τις πράξεις του. «Με πήγε σε ένα ξωκλήσι σε ένα χωριό που δεν είχα πάει ποτέ. Ήταν μακριά από το σπίτι μου. Πριν μπούμε στο αυτοκίνητο, μου είπε ότι εκεί θα καθόμασταν στη φύση και θα μου έλεγε πώς να γίνω πιο καλός άνδρας.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε αλλά αφού ήταν καθηγητής μου τον ακολούθησα. Μετά άρχισε να με ακουμπάει. Πρώτα στο χέρι.
Ένιωσα αμήχανα. Περίεργα. Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να σας πω άλλα. Αφήστε με....», ανέφερε ένα από τα δεκάδες αθώα θύματά του.

Οι μαρτυρίες των αγοριών που έπεσαν θύματα του παιδεραστή σοκάρουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους, ενώ και η γυναίκα του του γύρισε την πλάτη, απομακρύνοντας τα δύο τους αγόρια από την Κρήτη.

Στις καταθέσεις που έδωσαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση περιέγραψαν τα όσα έζησαν μπροστά στα μάτια των γονιών τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν αμίλητοι.

Σε άλλες καταθέσεις τους, όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», τα παιδιά ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο αδίστακτος καθηγητής τα οδηγούσε σε κοιμητήρια, απόκρημνες πλαγιές και μερικές φορές στο σπίτι του, όπου ασελγούσε σε βάρος τους όταν ήξερε ότι οι γονείς τους είναι απασχολημένοι.Πηγή: cretalive.gr/ Eλεύθερος τύπος της Κυριακής