Με βάση το ανακοινωθέν που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αμέσως μετά τη σύλληψη του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη, εκδόθηκε όπως φαίνεται, η αγωγή διαζυγίου που έκανε η πρώην σύζυγος του παιδεραστή λόγω ισχυρού κλονισμού. Τα όσα συνταρακτικά αναφέρονταν για τον σύζυγο της, στο δελτίο τύπου της Αστυνομίας ήταν αρκετά για να στηρίξουν την αγωγή της, χωρίς να μπει καν στη διαδικασία να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, ως είθισται με τις αγωγές διαζυγίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου στις 2 Δεκεμβρίου εξέδωσε αναλυτικό δελτίο για τη σύλληψη Σειραγάκη, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία του μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τις τελευταίες ημέρες, στο Ρέθυμνο επικρατεί όργιο φημών για πιθανή εμπλοκή σε υποθέσεις παιδερα στίας και άλλων προσώπων. Τα πρόσωπα που στοχοποιούνται δραστηριοποιούνται σε χώρους όπου συναθροίζονται επίσης παιδιά και έφηβοι.

Στο μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η δημιουργία ιστοσελίδας στο Facebook με την ονομασία «Λευτεριά στον Σειραγάκη», ζητώντας την «απελευθέρωση» του «μεγάλου ηγέτη», όπως αποκαλείται ο κατηγορούμενος παιδεραστής και τάσσεται υπέρ της αποποινικοποίησης της παιδοφιλίας.


Πηγή: Πατρίς/cretalive.gr