Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κομμωτήριο για να αποκτήσετε ένα περίτεχνο χτένισμα. Το βρετανικό Vogue σας μαθαίνει απλές τεχνικές για να τραβήξτε τα βλέμματα! Παρακάτω θα βρείτε τρία εντυπωσιακά και όμως τόσο απλά στην τεχνική τους χτενίσματα, που θα τονίσουν με κομψό τρόπο τη θηλυκότητά σας.  
Κότσος μπαλαρίνας: Ο κότσος μπαλαρίνας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο πληθυσμό. Μπορείτε και εσείς να τον δημιουργήσετε στο σπίτι σας με το κατάλληλο κοντίσιονερ, spray για μοναδικό κράτημα, καθώς και σιλικόνη για extra απαλότητα και βελούδινη αίσθηση. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε το τέλειο αποτέλεσμα ενός λείου και κομού κότσου. Μετά από τη χρήση των συγκεκριμένων καλλυντικών πρέπει να χτενίσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας πριν δημιουργήσετε τον κότσο, ώστε να απαλλαγείτε από τυχόν ατέλειες.  

Περίτεχνες πλεξίδες: Οι πλεξίδες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις στα χτενίσματα της σεζόν. Εσείς δεν έχετε παρά να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματα καλλυντικών, να δημιουργήσετε τις πλεξίδες σας και στη συνέχεια να τις τυλίξετε γύρω από το κεφάλι σας με τον τρόπο που επιθυμείτε και σας ταιριάζει περισσότερο. Στερεώστε τις πλεξίδες με μικρά μαύρα τσιμπιδάκια, ώστε να αποφύγετε ατέλειες.  

Χαλαρό updo: Ο χαλαρός και επιμελώς ατημέλητος κότσος «φοριέται» πολύ και θεωρείται πολύ εύκολος στη δημιουργία του. Αρκεί να επιλέξετε το spray μαλλιών, τη σιλικόνη, τη μάσκα και το σαμπουάν που ανταποκρίνονται στον τύπο σας και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρόνο! Πριν προχωρήσετε στο τελικό αποτέλεσμα, μην παραλείψετε να κρεπάρετε ελαφρώς τα μαλλιά σας, ώστε ο κότσος να δείχνει πιο ογκώδης και εντυπωσιακός.πηγή: real.gr