Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε χθες το βράδυ ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είχε διακομιστεί μετά από έντονο καυγά με συνεργάτη του, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων για χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών στην εορταστική «Παραμυθοχώρα» της πόλης.
Όπως είπε ο ίδιος ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, πάσχει από καρδιολογικό πρόβλημα το οποίο του παρουσιάζεται συνήθως όταν ταράζεται και διαπληκτίζεται.

Aργά χθες το βράδυ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού αισθανόταν καλύτερα, ενώ εξιτήριο πήρε και ο συνεργάτης του Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο ήρθε στα χέρια.

Η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε χθες το πρωί, όταν ο δήμαρχος πήγε στο ναυτιλιακό γραφείο του πατέρα του συνεργάτη του, προκειμένου να τον επιπλήξει για φήμες και καταγγελίες κατοίκων που είχαν φτάσει στο δημαρχιακό γραφείο περί χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών στην εορταστική «Παραμυθοχώρα» της πόλης.

Το έντονο επεισόδιο που ακολούθησε ανάμεσά τους είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου.

Πηγή: Έθνος