Άλλο ένα δημαρχιακό μέγαρο έγινε στόχος διάρρηξης, πιθανότατα από τους ίδιους δράστες που έχουν χτυπήσει τους τελευταίους μήνες αρκετά δημοτικά κτίρια στην Πελοπόννησο. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι διαρρήκτες δεν φάνηκαν τυχεροί, καθώς δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο στο κτίριο όπου στεγάζεται το δημαρχείο της Νεμέας, μπήκαν μέσα και ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους. 

Όμως, δεν βρήκαν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα κι έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν άπρακτοι με άδεια χέρια. Την έρευνα για την διάρρηξη έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Νεμέας.

Αντίθετα, οι διαρρήκτες που τρύπωσαν στο σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας μεταξύ Βέροιας και Μακροχωρίου Ημαθίας, φαίνεται πως ήξεραν τι ήθελαν και πώς να το πάρουν! 

Εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού και παραβίασαν με οξυγόνο το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό πριν εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Βέροιας. πηγή: protothema.gr