Τώρα στις γιορτές, το μακιγιάζ σας απασχολεί πολύ περισσότερο και σπαταλάτε ώρες ολόκληρες θαυμάζοντας την ομορφιά των σταρ στις αγαπημένες σας γιορτινές ταινίες. Γιατί λοιπόν να μην μάθετε τα μυστικά τους για το μακιγιάζ τους; 
Χείλη για φίλημα: Αν έχετε δει την ταινία «The Holiday» και αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της Κάμερον Ντιάζ σέξι και ζουμερά χείλη, η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι φροντίζει να ενυδατώνει συχνά τα χείλη της με ένα απαλό και λαμπερό λιπ-γκλος κοντά στην φυσική απόχρωση των χειλιών της. Βέβαια, αν έχεις έχετε πιο γεμάτα χείλη, δεν έχετε παρά να επενδύσετε στις πιο παλ αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας όπως το απαλό ροζ, το μπεζ και το ανοιχτό καφέ σε ένα γεμάτο ματ κραγιόν.

Λαμπερό βλέμμα: Πιστεύετε ότι η Πενέλοπε Κρουζ στην ταινία «Noel» έχει το πιο ωραίο και μοιραίο βλέμμα και αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της; Μα φυσικά το μακιγιάζ των ματιών της που δεν είναι άλλο από το εντυπωσιακό smokey eye. Η Πενέλοπε που ξέρει ότι τα μάτια της είναι το πιο δυνατό στοιχείο του προσώπου της φροντίζει να τα τονίσει τόσο με μολύβι πάνω και κάτω από τα μάτια αλλά και με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρας. Ακολουθήστε το παράδειγμα της και κλέψτε τις εντυπώσεις αυτές τις γιορτές με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών, το εορταστικό smokey eye!

Μία λάμψη στα μάγουλα: Θέλεις «girlie» εμφάνιση και παιδική λάμψη τις γιορτές; Τότε επενδύστε στο σωστό ρουζ όπως η Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία «The Holiday» που είναι μονίμως με ροδοκόκκινα μάγουλα και μεταμορφωθείτε σε Αγγλιδούλα αυτές τις γιορτές! Επιλέξτε μια απόχρωση με ροζ τριανταφυλλί τόνους για πιο απαλό αλλά και φυσικό αποτέλεσμα και απλώστε σωστά το ρουζ σας με φορά από κάτω προς το αυτί και βάλτε λίγο και στη μύτη σας για πιο φυσικό look και όλοι θα σου λένε πόσο γλύκα είστε.
πηγή: real.gr