Στο Facebook κοινοποίησε την αποτρόπαια πράξη του ο 35χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά, που έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία. «Λυπάμαι και συγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο  μαζί και από εδώ και πέρα για  πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ  μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφισε ο ένας τον άλλο μόνο του… Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου), έγραψε ο 35χρονος.

Ο δράστης ήταν ζευγάρι με το θύμα του τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η άτυχη κοπέλα του ζητούσε να χωρίσουν.

Την ημέρα του εγκλήματος ο δράστης είχε ζητήσει από το θύμα για να βρεθούν ώστε να μιλήσουν. Με το αυτοκίνητό του την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κοντά στη λίμνη. Εκεί λογομάχησαν άγρια γιατί εκείνος επέμενε να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη δεν ήθελε.

Το μυαλό του 35χρονου θόλωσε τράβηξε το μαχαίρι, που είχε στο αυτοκίνητο, και το κάρφωσε δέκα φορές στο στήθος της κοπέλας. Μετά πήρε και ένα κατσαβίδι και τη χτύπησε στο λαιμό.

Στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη και έφυγε με κατεύθυνση το Κιλκίς. Φθάνοντας στο Κιλκίς η αστυνομία είδε το αυτοκίνητό του, το θεώρησε ύποπτο και του έκανε νόημα να σταματήσει.

Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας,  το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες από τα μαλλιά της κοπέλας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο είχε γίνει το έγκλημα.

 δυο τους γνωρίστηκαν στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ ο 35χρονος κατάγεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha FM, από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε events.

Όσοι τους ήξεραν μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα που έζησαν, ωστόσο στη σχέση υπήρχαν σύννεφα καθώς ο 35χρονος φέρεται να τη ζήλευε και ίσως αυτό ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα.