Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε για ένα ακόμη βράδυ στην Αθήνα με συμμορίες κακοποιούν να «χτυπούν» τράπεζες, καταστήματα και οικίες. Εισβολή ληστών έγινε, στις 5 τα ξημερώματα, στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, οι οποίοι προσπάθησαν να αρπάξουν το ΑΤΜ τράπεζας, ενώ άλλες τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν, απο χτες το βράδυ, σε σπίτι, σε κατάστημα τροφίμων και σε κατάστημα ψιλικών. Στο Ιατρικό Κέντρο, τέσσερις άγνωστοι έσπασαν με κλεμένο αυτοκίνητο την είσοδο, ακινητοποίησαν τον φύλακα με την απειλή όπλου και προσπάθησαν να αποκολλήσουν το ΑΤΜ τράπεζας που είναι τοποθετημένο εκεί, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν άπρακτοι, με άλλο μεταφορικό μέσο.

Στις 04.30 στου Ζωγράφου, στην οδό Ευρυνόμης, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή όπλων και αφαίρεσαν χρυσαφικά, καθώς και μια μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν.

Χτες, στις 22.36, στην οδό Κυψέλης, στην Κυψέλη, δύο άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο και μικρό χρηματικό ποσό από πελάτη. Ακολούθως, πυροβόλησαν μια φορά μέσα στο κατάστημα, πιθανόν με όπλο κρότου, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός και τράπηκαν σε φυγή. 

Την ίδια ώρα, στο Γαλάτσι, στην οδό Σκιάθου, άγνωστος που κρατούσε πιστόλι, μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και αφού τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη με τη λαβή του όπλου, αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.