Μόλις 24 ώρες μετά την αποτυχημένη απόπειρα ενός 33χρονου επιχειρηματία να βάλει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας φυτοφάρμακο στη Ρόδο, ένα δεύτερο κρούσμα αυτοχειρίας λόγω οικονομικών προβλημάτων αναστατώνει το «σμαραγδένιο» νησί. Δυστυχώς, όμως, η νέα απόπειρα ήταν επιτυχημένη…

Ένας βοσκός που είχε βγάλει το κοπάδι του για βοσκή στον Λόφο της Φιλερήμου στην περιοχή «Κεραμιδένια» της Ιαλυσού, βρήκε νεκρό στο έδαφος έναν 48χρονο άνδρα. Στον λαιμό του ήταν δεμένος σφιχτά ένας βρόγχος από σχοινί, την άλλη άκρη του οποίου είχε περάσει στο κλαδί ενός δέντρου. Ο κόμπος είχε λυθεί από το βάρος, αλλά το διάστημα που είχε μείνει κρεμασμένος ο άτυχος άνδρας ήταν αρκετό για να του στοιχίσει τη ζωή!

Ο αυτόχειρας ζούσε για αρκετά χρόνια στην Σουηδία, όπου είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει δυο παιδιά. Όμως, πήρε διαζύγιο και επέστρεψε στη Ρόδο όπου διατηρούσε βαφείο αυτοκινήτων. Όμως, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω της κρίσης, τον είχαν «γονατίσει» και είχε πέσει σε απόγνωση όπως έλεγε στους φίλους τους, πράγμα που επιβεβαιώνεται από το ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο βρέθηκε στην τσέπη του.

πηγή: protothema.gr
TAGS