Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, όταν επιτήδειοι ανήρτησαν χθες στο Διαδίκτυο την είδηση της αυτοκτονίας του. Φυσικά η συγκεκριμένη είδηση ήταν ψευδής ενώ φρόντισε να τη διαψεύσει και ο ίδιος ο συγγεαφέας.

Ακόμη δεν έχει επανέλθει πλήρως βέβαια από το σοκ που υπέστη τόσο ο ίδιος όσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας του.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Θα τους κυνηγήσω... Θα κυνηγήσω το θέμα δικαστικά για να μη συμβεί το ίδιο σε άλλον». «Σκεφτείτε η κόρη μου να ήταν πιο μεγάλη και να μάθαινε στο σχολείο αυτήν την είδηση».

Όπως παρατηρεί, εδώ και εβδομάδες είχε στοχοποιηθεί από μία ανάρτησή του στο facebook σχετικά με τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Εκεί έγραφε μεταξύ άλλων για την καπήλευση του ονόματος και της προσωπικότητας του Γρηγορόπουλου από όσους ήθελαν να κάνουν «τη δική τους επανάσταση». Ακολούθησε οχετός ύβρεων στη σελίδα μου. Κάποιος έγραψε «έρχονται κρεμάλες», λέει ο συγγραφέας.