Μπουτάρης για Παπαγεωργόπουλο: Ο δήμος θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά του


«Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς» υποστηρίζει ο Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας την υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά του προκατόχου του, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που διέταξε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την οποία σχετίζονται άμεσα ο τέως Δήμαρχος, ο τέως Γενικός Γραμματέας και τέως Αντιδήμαρχος, προκαλούν προβληματισμό.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και επομένως δεν επιτρέπει σχολιασμούς. Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τη δουλειά της και πιστεύουμε ότι την κάνει με απόλυτη υπευθυνότητα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την πλευρά του, παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της υπόθεσης. Θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για την αποκατάσταση κάθε ζημίας ή απώλειάς του εναντίον οποιουδήποτε αποδειχθεί πως έχει ευθύνη όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Yπενθυμίζεται ότι πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατηγορήθηκε για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» και του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.


Mε πληροφορίες από seleo.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο