«Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς» υποστηρίζει ο Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας την υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά του προκατόχου του, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που διέταξε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την οποία σχετίζονται άμεσα ο τέως Δήμαρχος, ο τέως Γενικός Γραμματέας και τέως Αντιδήμαρχος, προκαλούν προβληματισμό.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και επομένως δεν επιτρέπει σχολιασμούς. Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τη δουλειά της και πιστεύουμε ότι την κάνει με απόλυτη υπευθυνότητα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την πλευρά του, παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της υπόθεσης. Θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για την αποκατάσταση κάθε ζημίας ή απώλειάς του εναντίον οποιουδήποτε αποδειχθεί πως έχει ευθύνη όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Yπενθυμίζεται ότι πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατηγορήθηκε για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» και του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.


Mε πληροφορίες από seleo.gr