Είναι πρωτοφανής η επαναλληψιμότητα ληστειών σε κατοικούμενα σπίτια στην περιοχή της Καμάριζας  -Αγ. Κωνσταντίνος- στη Λαυρεωτική.
Οι ληστές μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός έχουν χτυπήσει 9 σπίτια στην περιοχή,  αποσπούν χρήματα, τιμαλφή, οικιακές συσκευές, ευτυχώς μέχρι σήμερα χωρίς θύματα. Οι ληστείες γίνονται κατά τεκμήριο τις απογευματινές ώρες  με το σούρουπο όταν οι κάτοικοι βρίσκονται στο Λαύριο για τις όποιες υποχρεώσεις έχουν.
 
Έχουν εντοπιστεί από τους κατοίκους της περιοχής 5 άγνωστα άτομα να περιφέρονται στον οικισμό και παρ όλες τις ενημερώσεις στη αστυνομία του Λαυρίου ουδεμία ακόμη σύλληψη δεν έχει γίνει. Ο κάτοικοι του οικισμού , ο οποίος απέχει μόνο 5 χιλιόμετρα από το Λαύριο είναι τρομοκρατημένοι και σε απόγνωση.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου δήλωσε ότι δεν έχει τα απαιτούμενα μέσα ώστε να μπορέσει να ενεργήσει ανάλογα, όμως κάτι πρέπει να γίνει, η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω! «Δεν τολμούμε να φύγουμε από τα σπίτια μας» είναι η έκφραση που ακούγεται από τους κατοίκους.