Στόχος άγνωστων δραστών έγινε το πρώην Δημαρχείο του Δήμου Αρτεμισίων (περιοχή Μαχαιράδου), αφού χθες το πρωί τόσο ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Κυβετός, όσο και οι υπάλληλοι, διαπίστωσαν ότι τα συρτάρια και τα ντουλάπια ήταν ανοιχτά, ενώ οι «μπουκαδόροι» επιχείρησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο με κόφτη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Κληθείς να σχολιάσει το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ο κ. Κυβετός σημείωσε ότι οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κτιρίου, ενώ ζήτησε να αποχωρήσουν από το νησί μας όσοι αλλοδαποί δεν έχουν χαρτιά.

«Το περιστατικό αυτό δείχνει το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στη Ζάκυνθο με τους παράνομους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν κατακλύσει την περιοχή του Μαχαιράδου. Αρκετοί, δε, από αυτούς κοιμούνται στα παγκάκια που υπάρχουν στον προαύλιο χώρο της Αγίας Μαύρας και όπως αντιλαμβάνεται κανείς αυτή η εικόνα δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τους οικογενειάρχες αλλοδαπούς, αλλά με εκείνους που γυρνούν στους δρόμους και διαπράττουν κλοπές. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, ούτως ώστε να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα στο απώτερο μέλλον», σημείωσε ο κ. Κυβετός.

Πηγή: imerazante.gr