Περίπου 400 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ η καθεμία, για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προσέφερε ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε άπορους δημότες.  Επίσης, σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων, ο δήμος με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και κοινωνικών λειτουργών πρόκειται να μοιράσει τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά στους άπορους δημότες, που συγκεντρώθηκαν με την ευγενική χορηγία της Πρωτοβάθμιας Επαγγελματικής Ένωσης Πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, επίσης, ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Σύλλογος θα προσφέρει συσσίτιο σε 120 άπορους που θα μοιράσουν οι εθελοντές του δήμου. 

Τα Χριστούγεννα για εμάς τους Έλληνες είναι μια μεγάλη οικογενειακή εορτή. Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Σε αυτούς είναι που πρέπει να δώσουμε, όσο πιο πολλή αγάπη μπορούμε. Για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε σε όλους εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.