Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο πληθαίνουν και οι προτάσεις που δεχόμαστε για εξόδους με φίλους ή parties. Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις το ερώτημα παραμένει πάντα ίδιο: «Τι θα βάλω;» ή «Δεν έχω τίποτα να φορέσω», το γαλλικό τεύχος του Marie Claire έχει φτιάξει μια λίστα των party essentials για φέτος τα Χριστούγεννα.
Ιδού, λοιπόν, μερικά κομμάτια που εγγυώνται στιλιστική επιτυχία:  

Γούνα: Με δεδομένο ότι αναφερόμαστε πάντα για τη «fake» εκδοχή, η γούνα είναι το καταλληλότερο πανωφόρι για τις γιορτές και για κάθε επίσημη περίσταση.   

Κρεμαστά σκουλαρίκια: Δεν υπάρχει πιο ιδανικό ταίρι για τα φορέματα των Χριστουγέννων. Ταιριάζουν καλύτερα με τα μαλλιά σας πιασμένα και αν τα επιλέξετε δεν χρειάζεται να προσθέσετε κανένα άλλο αξεσουάρ. Φτάνουν και περισσεύουν για ένα κομψό ντύσιμο.  

Κολιέ: Ένα κολιέ τις περισσότερες φορές είναι η καταλληλότερη επιλογή. Δεν θα σας δεσμεύσει στο ντύσιμό σας και μπορείτε να προτιμήσετε από το πιο εκκεντρικό που θα τραβήξει την προσοχή μέχρι το πιο διακριτικό.  

Ιδιαίτερο δαχτυλίδι: Τα μακρυμάνικα ρούχα επιβάλλουν την ύπαρξη ενός ιδιαίτερου δαχτυλιδιού που δίνει στιλ και χαρακτήρα στο σύνολο. Για να πειστείτε αρκεί να συνδυάσετε το δερμάτινό σας jacket με ένα δαχτυλίδι γεμάτο στρασάκια. Οι stars και τα πιο stylish μοντέλα συχνά υπερβάλλουν με τα δαχτυλίδια τους φορώντας περισσότερα από ένα σε κάθε χέρι, δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους αλλά δεν χάνετε και τίποτα να το δοκιμάσετε!  

Κόκκινες γόβες: Αν υπάρχει ένα κομμάτι που μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά ένα σύνολο αυτό είναι οι κόκκινες γόβες. Παρά το γεγονός ότι φέτος το κόκκινο δεν ήταν στις πρώτες προτιμήσεις των σχεδιαστών, αυτό δεν θα σας εμποδίσει να το προτιμήσετε συνδυάζοντάς το με το μικρό μαύρο φόρεμά σας.  

Clatch bags: Είναι σημαντικό για την ολοκλήρωση του outfit αλλά είναι και αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει έναν μονότονο συνδυασμό στο πιο trendy party outfit. Φέτος η μόδα προστάζει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να διαλέξετε κάτι πιο τολμηρό.  

Διαλέξτε το αξεσουάρ που σας ταιριάζει και κάντε τη διαφορά χωρίς να ξοδέψετε πολλά λεφτά.