Βρείτε χρόνο για συζυγικές κατ’ οίκον συναντήσεις.
Δουλειά μέχρι αργά το βράδυ, οικογενειακές υποχρεώσεις, κούραση, έλλειψη χρόνου, παιδιά. Οι λόγοι που ένα ζευγάρι δεν έχει «χρόνο για εμάς» είναι πολλοί όπως και οι δικαιολογίες. Αυτές τις γιορτές όμως δώστε στη σχέση σας τον χρόνο που χρειάζεται. Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό και δώστε ραντεβού… στο σπίτι σας!

1. Επιχείρηση «παιδιά»
Εξασφαλίστε μια διανυκτέρευση για τα παιδιά στην γιαγιά ή σε φιλικό σπίτι που εμπιστεύεστε. Έτσι θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε και να νιώσετε όπως στα πρώτα ραντεβού που σπαταλούσατε λίγο παραπάνω χρόνο στον καθρέφτη για να είσαστε στην τρίχα.

2. Το σκηνικό της αποπλάνησης
Ένα δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόριο σίγουρα είναι ιδανική έξοδος, αλλά κοστίζει. Γι’ αυτό μπορείτε κάλλιστα να οργανώσετε ένα ρομαντικό γεύμα στο σπίτι. Τα όπλα σας, ο χαμηλός φωτισμός, μερικά κεριά, χαμηλή μουσική και ένα γεύμα που δεν απαιτεί να είσαστε ώρες στην κουζίνα. Αφήστε τον αφού γυρίσει απο τη δουλειά να κάνει ένα ντουζ, ζητήστε του να βάλει κάτι όμορφο και ετοιμάστε μαζί το αγαπημένο σας φαγητό. Αυτό μπορεί να είναι μια δροσερή σαλάτα, μακαρονάδα με γαρίδες, ένα καλό λευκό κρασί και τέλος το αγαπημένο του γλυκό για επιδόρπιο. Άλλωστε ο στόχος δεν είναι να σκάσετε από το φαγητό αλλά να συναντηθείτε με τον σύντροφό σας ερωτικά, αφήνοντας πίσω το άγχος της καθημερινότητας.

Γι’ αυτό οι βαριές συζητήσεις περι κρίσης και οικονομικών προβλημάτων απαγορεύονται δια ροπάλου!

Η επόμενη φάση
Προμηθευτείτε μερικές καλές ταινίες. Χαλάρωστε στον καναπέ αγκαλιά, συνεχίστε να απολαμβάνετε το κρασί σας και αφήστε τη βραδιά να κυλήσει όπως την εποχή που είσασταν singles. Αυτή η επαφή και η χαλαρή ατμόσφαιρα σίγουρα θα ξυπνήσει και μια ερωτική επιθυμία, όμως προσοχή εάν θέλετε να οδηγηθεί εκεί μη το καθυστερήσετε πολύ γιατί η κούραση μπορεί να σας προλάβει…
πηγή: jenny.gr