Με τις κατηγορίες της ασέλγειας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκων αλλά και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας παραπέμπεται να δικαστεί 30χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος σήμερα είναι έγκλειστος στις φυλακές Τριπόλεως. Την παραπομπή του αποφάσισε ομόφωνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες το επίμαχο βούλευμα είναι καταπέλτης για τον νεαρό ιδιωτικό υπάλληλο.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς ο κατηγορούμενος ήταν άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας.

Τις καταγγελίες έκαναν στην Ασφάλεια Ηρακλείου οι γονείς των ανήλικων, «κεραυνοβολημένοι» από τα όσα θλιβερά τους είχαν εκμυστηρευτεί τα παιδιά τους, τα οποία είχαν αλλάξει συμπεριφορά, έδειχναν ανήσυχα και νευρικά.

Ο 30χρονος ανήκε στο φιλικό περιβάλλον των οικογενειών και έτσι είχε την δυνατότητα, λόγω της εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί, να συναντιέται με τα παιδιά και κάποιες φορές να τα φιλοξενεί στο σπίτι του.

Άλλωστε το προφίλ του παρέπεμπε σε έναν άνθρωπο εξαιρετικά ευγενικό, χαμηλών τόνων που είχε αδυναμία γενικότερα στα παιδιά.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά, ισχυριζόμενος ότι τα αγαπούσε, γι' αυτό και περνούσε αρκετές ώρες μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας.

Το περιεχόμενο του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν αποκρουστικό.

Πηγή: cretalive.gr/ΠΑΤΡΙΣ