Στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, αλογοουρές, σινιόν και κάθε λογής χτένισμα είχαν τη χωρίστρα στο πλάι. Καιρός να αλλάξετε κι εσείς… πλευρό κάνοντας αυτή την πολύ απλή κίνηση που θα α) θα φρεσκάρει το look σας (δηλαδή όλοι θα το προσέξουν) και β) είναι πολύ στην μόδα και στα πλαίσια της φετινής ρετρό γοητείας που φοριέται πολύ.
Ακόμα, η πλαϊνή χωρίστρα κολακεύει πολύ το πρόσωπό μας. Επειδή η προσοχή αποτραβιέται από το κέντρο (οι περισσότερες κάνουμε τη χωρίστρα στο κέντρο) ατέλειες όπως στη μύτη το μέτωπο ή το σχήμα του προσώπου αμέσως σβήνουν και εξασφαλίζουν ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα.  

Πώς γίνεται: 
• Κάντε τέλεια τη χωρίστρα σας χρησιμοποιώντας το τελευταίο δοντάκι από τη χτένα σας.

• Εάν έχετε μακριά ίσια μαλλιά, ισιώστε τα μόνες σας και κάντε μια χωρίστρα στο πλάι δημιουργώντας απλά με ένα ψαλίδι για μπούκλες έναν ελαφρύ κυματισμό στις μπροστινές τούφες. Ψεκάστε με λίγη λακ για να κρατήσει και στολίστε ένα θέλετε με μια πιο funky και βραδινή μπαρέτα ή κοκαλάκι.

Ακόμα πιο γρήγορο και απλό: Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό σινιόν χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι και απλές φουρκέτες. Στολίστε και πάλι με ένα κοκαλάκι. Πολύ καλή ιδέα για όσες από εσάς έχετε σγουρά μαλλιά και θέλετε μια πρακτική λύση.  

Πηγή: jenny.gr