Σε κλοιό σοβαρών επεισοδίων που τάραξαν την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, βρέθηκαν οι κάτοικοι του Αγρινίου. Από τη μια ο εμφύλιος μεταξύ τσιγγάνων της περιοχής που είχε ως αποτέλεσμα έναν τραυματισμό κι από την άλλη τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ ομάδων χούλιγκαν, αναστάτωσαν την πόλη!
Το πιο σοβαρό επεισόδιο συνέβη στον καταυλισμό τσιγγάνων που βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου, όταν άρχισαν να συμπλέκονται τα μέλη δύο οικογενειών. Κάποια στιγμή, βγήκαν τα όπλα και οι πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό. Ένας 42χρονος τσιγγάνος τραυματίστηκε ελαφρά στο λαιμό από σκάγια κυνηγετικού όπλου και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ως δράστης των πυροβολισμών φέρεται ένας 26χρονος, ο οποίος αναζητήθηκε από την Αστυνομία αλλά είχε εξαφανιστεί.  

Η συμπλοκή μεταξύ νεαρών οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγρινίου που ξέσπασε τα ξημερώματα, έκανε τους θαμώνες των καταστημάτων να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν! Οι δυο ομάδες επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια και μπουκάλια εναντίον αλλήλων και τη «νύφη» πλήρωσαν τα μαγαζιά, αφού οι χούλιγκαν χρησιμοποίησαν ως όπλα… τραπέζια και καρέκλες, ενώ προκάλεσαν ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Οι οδομαχίες κράτησαν λίγα λεπτά και στη συνέχεια οι νεαροί χάθηκαν στο σκοτάδι το ίδιο ξαφνικά όπως είχαν εμφανιστεί, πριν προλάβουν να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις.πηγή: protothema.gr