Όταν  μια νεαρή κοπέλα από τη  Βουλγαρία αποδέχθηκε την πρόταση  ενός ζευγαριού συμπατριωτών  της να έρθει στην Ελλάδα  για να εργαστεί στο καφέ μπαρ που διατηρούν στην Αριδαία της Πέλλας, δεν φανταζόταν τι είδους «δουλειά» θα έκανε, ούτε ότι το δήθεν φιλικό ζευγάρι θα την κρατούσε φυλακισμένη υποχρεώνοντάς την να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες στους θαμώνες!
Η  πληροφορία ότι η 27χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος μαζί με τον 31χρονο σύζυγό της κανόνιζαν ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής, δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας που έκαναν έφοδο στο μαγαζί και συνέλαβαν τις δυο γυναίκες.

Η 20χρονη Βουλγάρα αποκάλυψε με λυγμούς ότι οι ομοεθνείς της είχαν παρακρατήσει την ταυτότητά της και την υποχρέωναν να εκδίδεται στους πελάτες του καταστήματος.
 
Οι ισχυρισμοί  της νεαρής γυναίκας επιβεβαιώθηκαν  από την έρευνα που έγινε στην κατοικία της 27χρονης και του συζύγου της, κατά την οποία βρέθηκε το δελτίο ταυτότητας της 20χρονης και της επιστράφηκε.

Η 27χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ μπαρ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ ο ομοεθνής σύζυγός της αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr