Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 62χρονος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, παρά τους ισχυρισμούς του ότι βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο με ... αθώα κίνητρα.
Στην απολογία του ο 62χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τς 11χρονης, τα ξημερώματα της
Πρωτοχρονιάς επέμεινε στο ότι δεν πείραξε το 11χρονο κορίτσι αλλά μπήκε στο δωμάτιο για να το σκεπάσει, ο 62χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο

Ο 62χρονος ολοκλήρωσε σύντομα την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκισή του ή μη.

Η ανακρίτρια, μάλιστα, κάλεσε τη μητέρα στο γραφείο της. Ο δικηγόρος Γ. Στειακάκης, ως εκπρόσωπος της μητέρας, πληροφορήθηκε από την ανακρίτρια ότι την 11χρονη θα πρέπει να δει άμεσα, εί δυνατόν και σήμερα, παιδοψυχολόγος, την οποία διορίζει η ανακρίτρια. Η παιδοψυχολόγος, σε ρόλο πραγματογνώμονα, θα αναλάβει να διαπιστώσει και να αποφανθεί αν το παιδί είναι σε θέση να καταθέσει και αν έχει υποστεί τραύματα.

Τα «άλλαξε» η μητέρα της 11χρονης


Εν τω μεταξύ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία φαίνεται να άλλαξε κάποια πράγματα, σε σχέση με τους αρχικούς ισχυρισμούς της. Η μητέρα, επικαλούμενη νέα συζήτηση που είχε με την κόρη της την επομένη του επεισοδίου φέρεται να διαπίστωσε ότι ενδεχομένως το κορίτσι είχε παρεξηγήσει την παρουσία του 62χρονου μέσα στο δωμάτιο.

Η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι το κορίτσι ξύπνησε ξαφνικά μέσα σε ένα ξένο περιβάλλον (κοιμόταν στο δωμάτιο του ξαδέρφου της) και είδε πάνω από το κεφάλι έναν άνθρωπο. Αμέσως έβαλε τα κλάματα, γιατί φοβήθηκε - σύμφωνα με τη μητέρα - επειδή οι γονείς της της έχουν δώσει σαφείς κατευθύνσεις να είναι προσεκτική με τους ξένους ανθρώπους και να μην αφήνει ποτέ να την αγγίξει κανένας.

Σε βάρος του 62χρονου συνταξιούχου των ΕΛΤΑ, από τη Μεσσαρά, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Πηγή: cretalive.gr