Σε 79 συλλήψεις ατόμων σε παράνομο καζίνο στα Πατήσια, προχώρησε η Αστυνομία. Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση,χτες το βράδυ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο κτιρίου επί της οδού Πατησίων 382,  διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «ΠΟΚΑ».
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά εβδομήντα εννέα άτομα, εκ των οποίων τριάντα έξι έλληνες και σαράντα τρεις Αλβανοί και 1 Βούλγαρος.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας ημεδαπός σαν διοργανωτής, τέσσερα άτομα ως υπάλληλοι του καταστήματος και εβδομήντα τέσσερα άτομα, που συμμετείχαν ως παίχτες, στο απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα στην παραλλαγή «TEXAS – HOLD ΄ EM», με χρήματα και μάρκες.

Η είσοδος των παικτών στο χώρο ήταν ελεγχόμενη και η διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων υπαλλήλων.
Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : το χρηματικό ποσό των 9.600 ευρώ και 4.300 μάρκες.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.