Έχασε την μάχη ο ηλικιωμένος που από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 26χρονο στην Αβόρανη. Πέντε μέρες άντεξε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου ο άτυχος γέροντας ,που το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου μαζί με το γιό του υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από 26χρονο, μετά από ασήμαντη παρεξήγηση για το ποιος είχε προτεραιότητα σε δρόμο του χωριού.

Για τον ηλικιωμένο άνδρα από την αρχή δεν υπήρχε καμία ελπίδα αφού είχε βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι. Να θυμίσουμε ότι για τον 26χρονο είχε εκδοθεί από προχθές ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφού ο γιος του ηλικιωμένου είχε καταθέσει πως η επίθεση σε βάρος του ιδίου αλλά και του πατέρα που είχε γίνει με σιδερογροθιά.

Μετά το θάνατο του 85χρονου αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αγρινίου και να αλλάξει η κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον 26χρονο δράστη ο οποίος ακόμα αναζητείται. Η σορος του 85χρονου θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.Πηγή: agrioniopress.gr