Καθηγήτρια στο σέξ, για πολλούς ανήλικους στην Κρήτη, είχε γίνει 22χρονη όμορφη δασκάλα του δημοτικού, σε χωριό των Χανίων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκων, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά απο έρευνα που έκανε στην Κρήτη, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα απο καταγγελία της μητέρας ενός 15χρονου μαθητή γυμνασίου.

Όπως ανακοινώθηκε απο την Αστυνομία, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω του Facebook, προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε να οδηγεί τα παιδιά στο κρεβάτι της και σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκαν στο Facebook, ερωτικοί διάλογοι της 22χρονης με τον 15χρονο μαθητή γυμνασίου στην Κρήτη, οι οποίοι ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.

Ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και τις σεξουαλικές συνευρέσεις του με την δασκάλα, εδώ και πέντε μήνες, η οποία τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας, αλλά ο μαθητής έχει αντίθετη άπιοψη και δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο σπίτι της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα πειστήρια, μεταξύ των οποίων και πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της, στο σπίτι και στο facebook με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.
TAGS