Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νικόλαος Παντελής, ως προϊστάμενος των δύο οικονομικών εισαγγελέων, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να προβεί αύριο, Τετάρτη, σε ενημερωτική αναφορά στον συνάδελφό του αντεισαγγελέα κ. Φώτη Μακρή για την υπόθεση της επιστολής των κ. Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη και του υπομνήματος που υπέβαλλαν, καταγγέλοντας απόπειρες παρέμβασης στο έργο τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επίκειται επίσης η κατάθεση για την ίδια υπόθεση τρίτου εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος, αλλά από την εισαγγελία Πρωτοδικών.  

Υπενθυμίζεται ότι στο υπόμνημα των δύο οικονομικών εισαγγελέων γίνεται αναφορά σε τρεις υποθέσεις, καθώς και καταγραφή πραγματικών περιστατικών, για τα οποία οι καταγγέλοντες δεν παίρνουν θέση αν τα θεωρούν απόπειρα παρέμβασης η μη.  

Η αρχική διερεύνηση της υπόθεσης θα κλείσει σε λίγες ημέρες με την απόφαση του διεξάγοντος την έρευνα κ. Μακρή, αναφορικά με το αν πρέπει να μπει στο αρχείο ή να δοθεί εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.Πηγή: tovima.gr