Τις φωτογραφίες των υπόπτων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσίες των Πυρήνων της Φωτιάς» έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Μετά τις αλλεπάληλες τρομοκρατικές επιθέσεις με δέματα-βόμβες σε πρεσβείες και δημόσια κτίρια και τη σύλληψη των δυο ατόμων, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των προσώπων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή τους στην οργάνωση.

Πρόκειται για τους:
Γεώργιο Νικολόπουλο του Παναγιώτη, ετών 24

Μιχαήλ Νικολόπουλο του Παναγιώτη, ετών 22

Ntamiano Bolano του Ptolemeo, ετών 23

Γεώργιο Καραγιαννίδη του Χρήστου, 30

Αλέξανδρο Μητρούσια του Κωνσταντίνου, ετών 21

Σε βάρος των παραπάνω, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις εξής αξιόποινες πράξεις:

- Της τρομοκρατικής οργάνωσης
- Της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή
- Της έκρηξης κατά συναυτουργία με τη χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή.

Υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα 170, 1014, 1964 και παρακαλούμε, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τους συλληφθέντες Παναγιώτη Αργυρού, ετών 22 και τον Γεράσιμο Τσάκαλο, ετών 24, που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Παγκράτι, καθώς και για τα παραπάνω πρόσωπα να επικοινωνήσει σε αυτά τα τηλέφωνα.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.