Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης, Βασίλης Ζαχαρόπουλος. Ο εκλιπών «έφυγε» σήμερα, σε ηλικία 62 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο. 

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος ήταν από το 2008 αντιπρόεδρος του ΤΕΙ, πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του ΤΕΙ Κρήτης και καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής και Πολυμέσων.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί, αύριο, στις 13.00 στους Μύθους Ιεράπετρας.

Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο του κ.  Ζαχαρόπουλου, εξέδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης.
Ο κ. Παρασύρης τονίζει μεταξύ άλλων την μεγάλη προσφορά του κ. Ζαχαρόπουλου στην επιστημονική κοινότητα, στην κοινωνία αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη.

«Ο πολιτικός κόσμος και η κοινωνία του Ηρακλείου  αποχαιρετάνε τον Βασίλη Ζαχαρόπουλο που άφησε την τελευταία του πνοή στην μάχη κατά της επάρατου νόσου. Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος  ήταν ένας διανοούμενος  της Δημοκρατικής Παράταξης, που αφιέρωσε  ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στη δράση και τις ιδέες υπέρ μιας Δημοκρατίας με κοινωνικό πρόσωπο. Ο ίδιος ευτύχισε να τιμηθεί εν ζωή από πολλούς συνοδοιπόρους και να αγαπηθεί από πολυάριθμους φίλους του, απ’ όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος. Ο πρόωρος θάνατος του καθιστά την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου φτωχότερη,  Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια» ανέφερε.

πηγή:  cretalive.gr/Newpost