Ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη όταν αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη 20.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό 62χρονης, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας του θύματός της.   
Πρόκειται για 76χρονη, η οποία συνελήφθη επ' αυτοφώρω μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί την πλαστή ταυτότητα από δύο άτομα, έναν 54χρονο και μία 51χρονη, που αναζητούνται και εκτιμάται ότι είναι μέλη κυκλώματος διακίνησης πλαστών δικαιολογητικών.  

Πάντως, δεν ήταν μόνη η συλληφθείσα που επιχείρησε να βάλει <<χέρι>> στους τραπεζικούς λογαριασμούς της 62χρονης. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον τελευταίο μήνα, άγνωστος άνδρας, ηλικίας περίπου 65 ετών, πέτυχε την ανάληψη χρηματικού ποσού 20.000 ευρώ και αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη 18.000 ευρώ, από κοινό λογαριασμό που διατηρεί η 62χρονη μαζί με τον 78χρονο σύζυγό της, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας του τελευταίου.   

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών της.