Δωδεκάχρονος συνελήφθη ως μέλος σπείρας που, τον τελευταίο καιρό, λήστευε οδηγούς ταξί στην περιοχή της Δυτικής Αττικης. Ο ανήλικος, συνελήφθη προχτές στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μαζί με έναν 17χρονο και έναν 19χρονο, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι Ρομά και μένουν σε καταυλισμούς της Δυτικής Αττικής, μίσθωναν ταξί από διάφορες περιοχές των Αθηνών, με προορισμό ερημικές περιοχές στον Ασπρόπυργο και στην Αγία Βαρβάρα. Στη συνέχεια είτε οι ίδιοι, είτε συνεργοί τους που τους ανέμεναν στο σημείο, με τη χρήση βίας, αφαιρούσαν από τους οδηγούς χρήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προέκυψε, ότι κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο η σπείρα έχει διαπράξει συνολικά πέντε ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, εκ των οποίων οι τέσσερις στη περιοχή του Ασπρόπυργου και η μία στην Αγία Βαρβάρα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.