Σε παράνομο καζίνο είχε μετατρέψει ο ιδιοκτήτης του, κατάστημα Ίντερνετ καφέ στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Μάρνη στη περιοχή της Ομόνοιας. Τα ξημερώματα έγινε έφοδος από την Ασφάλεια Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν 12 άτομα και κατασχέθηκαν 35 «φρουτάκια» και μια μεγάλη ρουλέτα που ήταν τοποθετημένα μέσα στο κατάστημα. 

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ένας Έλληνας, υπεύθυνος του καταστήματος που λειτουργούσε χωρίς άδεια, δύο αλλοδαποί υπάλληλοι και εννέα ακόμη αλλοδαποί, που συμμετείχαν ως παίκτες στην διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και αναζητείται.


Εκτός των μηχανημάτων και της ρουλέτας κατασχέθηκαν: Ένας υπολογιστής και δύο τηλεοράσεις που ήταν συνδεδεμένες με τα 36 παιγνιομηχανήματα, μία συσκευή καταγραφής βίντεο, συνδεδεμένη με οθόνη και 13 κάμερες, ένα μηχάνημα καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, ένα χειριστήριο, 12.199 ευρώ, 2.700 λεκ Αλβανίας και ένα δολάριο Η.Π.Α. 

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση.