Με στάσεις εργασίας τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του μετρό, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για αύριο το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, το μετρό θα ακινητοποιηθεί αύριο καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συνεδριάζουν από το πρωί για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς σύμφωνα με τους συνδικαλιστές το συγκεκριμένο μέσο "βρίσκεται υπό διάλυση", κυρίως εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης προσωπικού που δεν τους επιτρέπει να εκτελέσουν με πλήρη ασφάλεια των πρόγραμμα των δρομολογίων.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα αποφασίσουν σήμερα με τι τρόπο θα συμμετάσχουν στην απεργία του ΕΚΑ.

Κατά τα άλλα:

- Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

- Στο τραμ, οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

- Οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιημένοι από τις 05:00 έως τις 07:00, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.