Για τις 15 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη. Η πλευρά του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε κι εξασφάλισε αναβολή για την υπόθεση της δέσμευσης της περιουσίας της οικογένειας. Παρότι η ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε ειδική άδεια για να γίνει η δίκη, παρότι υπάρχει σήμερα απεργία των δικηγόρων, η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε αναβολή επικαλούμενη ακριβώς τη συγκεκριμένη απεργία. Σύμφωνα με το sport-fm, το αίτημα έγινε δεκτό και η «Ένωση», που εκπροσωπήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων από τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη και τον νομικό εκπρόσωπο Χάρη Οικονομόπουλο, θα πρέπει να κάνει κι άλλη υπομονή.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης, γιος του Μάκη που παραμένει κρατούμενος στην ΠΓΔΜ και δεν έχει εκδοθεί ακόμη στην Ελλάδα, ήταν παρών στα δικαστήρια μαζί με τους δικηγόρους της οικογένειας. Σημειώνεται πως μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, που θα εκδικαστεί η υπόθεση, ισχύει η δικαστική απόφαση του Δεκεμβρίου για το προσωρινό μπλοκάρισμα της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ διεκδικεί αποζημίωση που μπορεί να φτάσει και τα 80 εκατ. ευρώ, καθώς έχουν βρεθεί 21 εκατ. ευρώ σε μετρητά σε λογαριασμό της οικογένειας, χρήματα που επιδιώκει να εξασφαλίσει άμεσα η «Ένωση».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ακόμη και η πρόταση του Χάρη Οικονομόπουλο να πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ δάνειο (από ιδιώτες, μετόχους ή όχι, ή από τράπεζα) και να τους ξεπληρώσει με τόκο από τα χρήματα που ελπίζει να εισπράξει από την υπόθεση Ψωμιάδη, προκειμένου να βγει από την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, φαίνεται πως πέφτει στο κενό.