Ένα μίνι καζίνο εντόπισαν αστυνομικοί του Τ.Α. Ν. Σμύρνης στη περιοχή της Νέας Σμύρνης, που λειτουργούσε μέσα σε καφετέρια. 
Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά δεκατέσσερα άτομα. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ένας 65χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρίας του καταστήματος, ένας ημεδαπός που επιτηρούσε το χώρο εξωτερικά του καταστήματος (τσιλιαδόρος) και δώδεκα άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες στην διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.   

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:   
  • Είκοσι εννέα μηχανήματα (Φρουτακια) 
  • Μία ηλεκτρονική ρουλέτα
  • Δύο ηλεκτρονικές οθόνες
  • Ένα τηλεχειριστήριο
  • Το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων πενήντα δύο 1.552 ευρώ

Την προανάκριση διενήργησε το Τ.Α. Ν. Σμύρνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση.   

Υπενθυμίζεται ότι, με το Νόμο 4002/2011, ο οποίος ρυθμίζει την «αγορά των παιγνίων» και τέθηκε σε ισχύ από 22 Αυγούστου 2011, προβλέπεται ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς άδεια.  

Όταν τα παίγνια είναι τεχνικά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ανά παιγνιομηχάνημα. Τέλος όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ.