Μέσα σε 48 ώρες η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης βρήκε τα ίχνη του δολοφόνου του 19χρονου Νιγηριανού, που έχασε τη ζωή του σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη.   Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανθρωποκτονία σε βάρος 19χρονου Νιγηριανού, η οποία έλαβε χώρα την 18-01-2012, στην οδό Ήρωνος, εντός καταστήματος ψιλικών.

Συνελήφθη ένας ομοεθνής του θύματος, ηλικίας  30 ετών, ο οποίος μετά την ταυτοποίησή του, εξετάστηκε και παραδέχτηκε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε διαπληκτισμό και συμπλοκή, με αφορμή προσωπικές διαφορές.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη ένας 23χρονος άνδρας καταγόμενος από τη Ρουάντα, ο οποίος συνόδευσε τον δράστη στο κατάστημα ψιλικών και συμμετείχε στη συμπλοκή, καθώς και ένας 26χρονος Νιγηριανός, φίλος του θύματος, ο οποίος κατείχε αρχικά το αγροτικό εργαλείο, το οποίο στη συνέχεια απέσπασε ο δράστης και χρησιμοποίησε για να καταφέρει θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους για τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Ανθρωποκτονίας από πρόθεση», «Συμπλοκής» και της παράβασης του νόμου «περί Όπλων», θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: spnews.gr