Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, συνδιοργανώνουν με τo Δήμο Καβάλας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, εκδήλωση ανταποδοτικής ανακύκλωσης (συγκέντρωση πλαστικών και αλουμινένιων αντικειμένων από πολίτες της πόλης μας) με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από την μεταπώλησή τους για την ενίσχυση της Αγίας Μαρίνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 από τις 9:00 π.μ. το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι.

Για το σκοπό αυτό θα εγκατασταθεί ένας ειδικός κάδος από τον ιδιώτη κ. Θεοφυλακτίδη Ιωάννη διευθυντή της εταιρίας «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Α.Ε.» για τη συγκέντρωση των απαραίτητων ανακυκλώσιμων υλικών.

Καλούνται όλοι οι Καβαλιώτες κάθε ηλικίας να συνδράμουν σε αυτήν την εθελοντική προσπάθεια που έχει διπλό χαρακτήρα, από τη μια συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη ενισχύει το έργο ενός σημαντικού κοινωνικού ιδρύματος της πόλης μας.

Πηγή: thesstoday.gr