Η πρώτη φετινή ανθοκομική έκθεση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, άρχισε να λειτουργεί από σήμερα στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν πολύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας.

Η «Ανθοέκθεση 2011», διοργανώνεται για 16η συνεχή από τη δημοτική αρχή, και σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης, δίπλα από το δημοτικό αθλητικό κέντρο Ευόσμου (Γοργοποτάμου με Ολυμπιάδος γωνία).

Οι ώρες λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 10 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα 10 π.μ. έως 10 μ.μ., από τις 2 μέχρι και τις 7 Απριλίου.

Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, στη μεγάλη φετινή ανθοέκθεση της δυτικής Θεσσαλονίκης, ξεχωριστό τόνο θα δώσουν οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που ξεκινούν από σήμερα το βράδυ. Στις 8 μμ τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού «Μελίνα Μερκούρη» της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της ανθοέκθεσης ένα πανόραμα παραδοσιακών χορών, ενώ αύριο, την ίδια ώρα, η ορχήστρα νέων του πνευματικού κέντρου Ευόσμου θα προσφέρει στους επισκέπτες αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες Ελλήνων συνθετών.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο.