Ο οργανισμός Αct διοργανώνει την διαδραστική περιβαλλοντική έκθεση"ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ σε χρειάζεται..." που φιλοξενείται από την Ηelexpo στο περίπτερο 2 στη Θεσσαλονίκη.

To διαδραστικό παιχνίδι και το ενδιαφέρον για τα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα οδήγησαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες, κάθε ηλικίας, σε όλο τον κόσμο να την επισκεπτούν και να φτιάξουν την Πόλη του 2050 όπως την φαντάστηκε ο καθένας ξεχωριστά.

Η χρήση πολυμέσων (multimedia) και ο σχεδιασμός των εφαρμογών που περιλαμβάνονται σε αυτήν προσφέρουν μία μοναδική διαδραστική εμπειρία και την καθιστούν ως την πιο ελκυστική και πρωτοποριακή 'άφιξη' που δέχθηκε ποτέ το ελληνικό κοινό. Η νέα τεχνολογία,το ενδιαφέρον για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και το μοναδικό design της, την κατέταξαν υποψήφια για το διεθνές βραβείο εσωτερικού design FX AWARD.

Ήρθε λοιπόν η σειρά σου... Kάνε μια βουτιά στην εικονική πισίνα χωρίς να βραχείς.. Φτιάξε την Τροφή του 2050.. Σχεδίασε το Όχημα του Μέλλοντος και πήγαινε με τους φίλους σου σε ένα πάρτυ.. Κατασκεύασε το Σπίτι που θα κατοικείς το 2050 και στο τέλος Τοποθέτησε και τη δική σου γειτονιά στην Πόλη του Μέλλοντος!

''ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ σε χρειάζεται..." τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων,του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Κλιματικών Αλλαγών ,της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Site: www.planetneedsyou.gr

Ώρες λειτουργίας: 9.00 - 20.00 κάθε μέρα & αργίες

Διάρκεια περιήγησης: 1,5 ώρα

Τιμή εισητηρίου: 10 ευρώ για τους ενήλικες

Φοιτητικό/ Σχολικές ομάδες/ Οικογενειακό/ Group: 8 ευρώ ανά άτομο